Οδηγός για το Σαββατοκύριακο 24-25/11/2018

Έφτασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου! Τι θα κάνουμε; Που θα πάμε; Που θα συναντηθούμε αυτή τη φορά; 

Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν οι προτάσεις μου και τις ακολουθείτε. Έλαβα αρκετά μηνύματα τα προηγούμενα δυο Σαββατοκύριακα για τις επιλογές μου.

Στόχος μου δεν είναι να ενημερώσω για τα πάντα, εξάλλου υπάρχουν πολύ καλύτερες σελίδες για αυτό το σκοπό. Όμως, κάθε φορά φιλτράρω τις εκδηλώσεις με βάση το δικό μου σκεπτικό και ελπίζω να ταυτιζόμαστε πλήρως!

«Το φανταστικό χωριό»

Ένα αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους από τον Σπύρο Γραμμένο. Το φανταστικό χωριό είναι η ιστορία ενός χωριού που θα μπορούσε να είναι πρότυπο για μια ευτυχισμένη κοινωνία. 

Θέατρο Γκλόρια Μικρό: Ιπποκράτους 7, Αθήνα, τηλ.: 210 3600832

κάθε Σάββατο στις 15:00 & Κυριακή στις 11:30

Διάρκεια: 50 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 6-9 ευρώ, κλικ εδώ 

Εικαστικά παιχνίδια στον Πύργο του εργοστασίου

Technopolis sleepover

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τα παιδιά ανεβαίνουν στο πιο ψηλό κτίριο της Τεχνόπολης, στον Πύργο του εργοστασίου για να απολαύσουν εικαστικά παιχνίδια από ύψος 30 μέτρων! Με θέα την Αθήνα, τα παιδιά θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν τη δική τους χρωματιστή και τρισδιάστατη πόλη. 

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου: Πειραιώς 100, 118 54 Γκάζι, τηλ.: 210 3475518

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018
Ώρες: 11.00-12.00 & 12.00-13.00

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών

Τα παιδιά από 3 ως 7 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ

Sweat Athens 

Η Άλις Ποτς έχει δημιουργήσει μια συλλογή κρυστάλλινων αντικειμένων τέχνης από ιδρώτα αθλητών και χορευτών. Η έκθεση παρουσιάζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε μια έκθεση, σε επιμέλεια του Σταύρου Καρέλη, σηματοδοτώντας την απαρχή της συνεργασίας της με το Ίδρυμα Ωνάση, ως Onassis Fellow.

Εκτός από το να παρατηρήσετε τα έργα της , θα μπορέσετε να ιδρώσετε στο γυμναστήριο και να χορέψετε στο dance floor και να δείτε πώς ο ιδρώτας γίνεται κρυστάλλινο αντικείμενο τέχνης στην κουζίνα/εργαστήριο.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα 11745, τηλ. 210 9005800

14 – 27 Νοεμβρίου 2018
Εκθεσιακός Χώρος -1 | 18:00 – 22:00

Είσοδος ελεύθερη


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: