Κανένα τραπεζάκι σαλονιού δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν έχει ένα ή δυο coffee table books. Συμφωνείτε ή φοβάστε να αφήσετε γενικότερα κάτι που μπορεί να λερωθεί σε ένα σημείο που τα χεράκια περνάνε χωρίς προσοχή όλη την ημέρα;

Τα coffee table books μπορούν να τοποθετηθούν έξυπνα (βλ. τις εικόνες παρακάτω) ώστε να μην γίνουν ατυχήματα. Αλλά τι κάνει αυτά τα βιβλία να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα; Το μέγεθός τους τους βασικά αφού είναι μεγάλα σαν τόμοι εγκυκλοπαίδειας, τα υπέροχα εξώφυλλα αλλά και τα θέματά τους: ό,τι πρέπει για χάζεμα και φυλλομέτρημα μαζί με τον καφέ.

Επειδή, όμως το Mini Market προσανατολίζει πάντα τα θέματά του και στην kids friendly πλευρά, προσπάθησα να βρω βιβλία που θα ενδιέφεραν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου, «ένα βιβλίο πάνω στο τραπέζι«, όσο απλό κι αν ακούγεται, είναι η αφορμή για μια συζήτηση, για μια εισαγωγή σε έναν ολόκληρο κόσμο (όπως αυτόν την τέχνης, της αρχιτεκτονικής κλπ) και μια εύκολη πρόσβαση σε ένα βιβλίο γενικότερα.

Enjoy the list!

  1. Who Built That? Skyscrapers
  2. Animalium
  3. Ah-Ha to Zig-Zag : 31 Objects from Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum
  4. Khalo
  5. Piece of Cake
  6. 20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο
  7. Plant Style: How to greenify your space
  8. The Kinfolk Home
  9. Σπίτι σε τάξη, Ζωή σε τάξη

Οι σύνδεσμοι παραπέμπουν σε e-shop συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι, εάν επιλέξετε να αγοράσετε το προϊόν που συνδέεται εδώ, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο.

  1. Tory Burch in Color

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: