Το να φοράς μικρά, αγαπημένα αξεσουάρ σαν αυτές τις καρφίτσες μπορεί να σου ανεβάσει υπερβολικά τη διάθεση. Και εκτός των άλλων, αυτά τα προσωπάκια με τα φανταστικά μαλλιά «φωνάζουν» ότι έχουν φτιαχτεί με αγάπη και σεβασμό.

Το Pearly Pea είναι ένα αξιολάτρευτο βρετανικό μαγαζάκι στο Etsy με μια μικρή συλλογή με χειροποίητες δημιουργίες από vintage υφάσματα.

Εγώ ξεχώρισα αυτές τις κούκλες που φοριούνται σαν καρφίτσες πάνω στα ρούχα, αλλά θα μπορούσαν να στολίσουν και ό,τι άλλο φανταστείτε: μια συσκευασία δώρου, μια ευχετήρια κάρτα, ένα σημειωματάριο, μια κουρτίνα, ένα κασκόλ.

Κάθε κούκλα είναι μοναδική και έχει τη δική της κόμμωση από χρωματιστά μαλλιά και νήματα, τα οποία ράβονται με το χέρι πάνω στο τυπωμένο πρόσωπο. Τα μεταλλικά νήματα που χρησιμοποιούνται για τα κολιέ προσδίδουν μια υπέροχη λάμψη στο σύνολο.

Τα ονόματά τους; Γνωρίστε την Tessa, την Poppy, την Daisy και την Ruby. Θα τις ξεχωρίσετε από τα μαλλιά: η Tessa έχει καρέ και αφέλειες, η Poppy φτιάχνει κοτσίδες, στην Daisy αρέσει να πιάνει τα μαλλιά της ψηλά και η Ruby είναι η σγουρομάλλα της παρέας.

Ελπίζω να έφερα λίγο φωτεινό χρώμα στην ημέρα σας!

Info

Pearly Pea

€2.36 μεταφορικά έξοδα για Ελλάδα

η παραγγελία θα είναι έτοιμη σε 1-3 εργάσιμες


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: