Καλημέρα σας, πώς σας φαίνεται η Πέμπτη σας μέχρι τώρα; Σίγουρα θα γίνει ακόμη καλύτερη, μόλις διαβάσετε τα bits and pieces που συγκέντρωσα στην Mum’s Reading List #12.
Λίγο street design από το μέλλον στην Forme Public του Παρισιού

Η πλατφόρμα Airbnb εγκαινίασε τα Animal Experiences, όπου μεταξύ άλλων θα μπορείς να πιεις τον καφέ σου παρέα με ένα πρόβατο ή να φας μεσημεριανό με ένα γουρούνι. Weirdos.

Tο νέο ξενοδοχείο Sinner είναι μια βιτρίνα για το απέραντο στυλ στην περιοχή Haut-Marais του Παρισιού.

Αν έχετε δει το The Letdown στο Netflix, τότε θα συμπαθήσετε ακόμη περισσότερο την πρωταγωνίστρια Alison Bell σε αυτή τη συνέντευξη.

Το σπίτι της Barbie στο Malibu υπάρχει και ήταν για λίγο διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Airbnb για ενοικίαση.

Η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν θα ξαναφορέσει ρούχα από αληθινή γούνα, σύμφωνα με δηλώσεις του προσωπικού της ενδυματολόγου.
Σύμφωνα με έρευνα, σε ηλικίες 13 έως 38, στην Αμερική, όλοι θέλουν να γίνουν influencers, δηλαδή να πληρώνονται για να προβάλλουν προϊόντα στο Instagram και στο YouTube.
Τα Cameo κοσμήματα ξαναέρχονται στην μόδα!

Σύμφωνα με έρευνα, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να αναγνωρίσει έναν οικείο ήχο μέσα σε 100 έως 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Αν σας αρέσει η Mum’s Reading List του Mini Market, μπορείτε να την κοινοποιήσετε στους φίλους σας κάνοντας share το link.
Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις Mum’s Reading Lists εδώ