Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα, κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα μουσείο τέχνης, είναι να κάνω μια επίσκεψη στο κατάστημα δώρων για να δω τις αφίσες που υπάρχουν προς πώληση. Υπάρχουν, σχεδόν πάντα, διαφορετικοί και υπέροχοι θησαυροί, καθώς και οι κλασικές αφίσες κάποιας έκθεσης του μουσείου που μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην διακόσμηση του σπιτιού. Και φυσικά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα.






Εσείς συλλέγετε αφίσες; Βλέπετε πόσο υπέροχο vibe φέρνουν στη διακόσμηση; Μου αρέσει που ταιριάζουν με ένα μοντέρνο στυλ ενώ συγχρόνως αφήνουν έναν υπαινιγμό vintage αισθητικής.
Μπορείτε να βρείτε τέτοιου είδους αφίσες στο ελληνικό Art Love Stories εδώ (θα αγοράσετε το ψηφιακό αρχείο για να το τυπώσετε)
Οι εικόνες από The Everygirl, Apartment Therapy, Poster Emporium, Simple Blueprint, Home Life, Squeezed Daily, Maurice and King, Design*Sponge, LDV, Planete Deco Parul Arora)
Αν σας άρεσε αυτό το θέμα τότε ίσως θα θέλετε να δείτε και το «Το καλοκαίρι θα ξαναγυρίσει» ,το «Carla Llanos, η illustrator που λάτρεψα», και το «Αποδράστε στον μαγικό κόσμο της Roeqiya Fris«.