10 δημιουργικοί τρόποι αποθήκευσης των παιδικών βιβλίων

Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν λίγα σημεία στο σπίτι πιο ευχάριστα στο μάτι από αυτά μιας τακτοποιημένης βιβλιοθήκης. Ακόμη κι αν δεν έχουμε διαβάσει όλα τα βιβλία που έχουμε (κάτι που θα έλυνε την κατάσταση θα ήταν να μην αγοράζουμε άλλα ή να μην ακολουθούμε την στήλη Βιβλία του Mini Market), η βιβλιοθήκη μας είναι η προσωπική μας βιτρίνα και οι ράχες των βιβλίων είναι τα στολίδια της.

Στο σπίτι, αν έχουμε παιδιά, θα υπάρχει και μια άλλη βιβλιοθήκη, αυτή με παιδικές εκδόσεις, ο αριθμός των οποίων πολλαπλασιάζεται πιο ανησυχητικά από ό,τι των δικών μας.

Όμως, το «κακό» με τα παιδικά βιβλία είναι σε σχέση με τα βιβλία ενηλικών κυκλοφορούν σε μεγαλύτερη ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων. Έτσι μπορεί να έχεις τετράγωνα με μαλακό εξώφυλλο, μακρόστενα με ράχη, πολυσέλιδα με χοντρό εξώφυλλο, σε σχήμα Α4 σαν περιοδικά.

Ελπίζω να εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες και να εφαρμόσετε κάποια από τις ιδέες στο δικό σας σπίτι! Επίσης, πιστεύω ότι αν τα βιβλία είναι οργανωμένα στο μάτι, θα είναι και πιο θελκτικά για διάβασμα.

πηγές με σειρά εμφάνισης Decora trend, Her Happy Home, The definery Co, Handmade Charlotte, Craft & Creativity, Sarah Joy Blog, Decorgan, Trend decor, Young House Love, Lush Home.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: