Σήμερα θα σας μιλήσω για άλλη μια εταιρία που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά στην Playtime Paris.

Παιχνίδι, φαντασία, διακόσμηση! Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν, με μεγάλη ακρίβεια, τα καταπληκτικά σετ με αυτοκόλλητα της γαλλικής εταιρίας Ma cabane à rêves.

Πίσω από την εταιρία βρίσκεται μια Γαλλίδα σχεδιάστρια: η ταλαντούχα Amandine Allard. Μετά από 10 χρόνια εργασίας ως graphic designer και art director στη Γαλλία και στο εξωτερικό, αποφάσισε να «φανταστεί» μια νέα δημιουργική ιδέα με μαγνήτες: την Ma cabane à rêves, αν θέλαμε να μεταφράσουμε το όνομα στα ελληνικά, θα λέγαμε «η καλύβα των ονείρων μου».

Οι μαγνήτες δεν έχουν ιδιαίτερο πάχος γεγονός που επιτρέπει στα παιδιά να υπερκαλύπτουν τα κομμάτια και να λένε τις δικές τους ιστορίες. Τα μαγνητικά σχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ψυγείο ή σε οποιαδήποτε άλλη μεταλλική επιφάνεια αλλά στο e-shop θα βρείτε και ειδικούς πίνακες σε τρία διαφορετικά σχήματα. Ιδανικά, προορίζονται για ηλικίες από 3 ετών και πάνω.

Όλα τα ευφάνταστα προϊόντα της Ma cabane à rêves σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Παρίσι, δίνοντας μεγάλη σημασία στα υλικά και την πρωτοτυπία του σχεδίου. Πλένονται με νερό και αν συνδυάσετε ένα σετ με έναν μαγνητικό πίνακα, μπορείτε να προσθέσετε λόγια στην ιστορία σας με ένα μαρκοδόρο λευκού πίνακα.

Μικρά αντικείμενα για την καθημερινή ζωή

Αυτοί οι μαγνήτες διεγείρουν την φαντασία των παιδιών και τους παρέχουν παράλληλα δημιουργικές και ήρεμες στιγμές στο σπίτι. Είναι, επίσης, μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση απέναντι στην σπατάλη που κάνουμε με τα αυτοκόλλητα. Κάνουν την ίδια δουλειά αλλά επαναχρησιμοποιούνται και είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί. Και κάθε φορά, δημιουργούν κάτι διαφορετικό. Και εκτός αυτού, οι αξιολάτρευτοι μαγνήτες έρχονται σε μια συσκευασία που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί σαν παζλ ή στένσιλ.

Επίσης, επειδή οι μαγνήτες υπερκαλύπτονται, μπορείτε να κρύβετε κάποιο κομμάτι και να ζητάτε από το παιδί να το βρει.

Και άλλη μια ιδέα

Όταν έρθει η παραγγελία, πριν αφήσετε το παιδί σας να παίξει μαζί με τους μαγνήτες, μπορείτε να του δώσετε την ευκαιρία να εξασκήσει τις λεπτές κινητικές δεξιότητές του με το να βγάλει μόνο του τους μαγνήτες από τις προεξοχές της συσκευασίας.

όλες οι φωτογραφίες του ποστ είναι από το site Ma cabane à rêves και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο instagram


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: