Το ελληνικό urban brand Eating the Goober κέρδισε πέρυσι το “Etsy Global Design Awards 2019” στην κατηγορία Earth friendly για αυτά τα sliders και θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό! Γυναικεία σανδάλια είναι, ίσως, και μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις αυτήν την περίοδο στο διαδίκτυο.

  • Eating the Goobler Etsy Shop – Ηθικά και μαγικά sliders – Πολυμορφικά σανδάλια γυναικεία

Ηθικά: τα sliders (έτσι ονομάζονται τα σανδάλια γυναικεία ή μη με αυτό το στυλ) κατασκευάζονται στην Ελλάδα από τεχνίτες που εργάζονται σε ασφαλείς και δίκαιες συνθήκες, αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό και πληρώνονται δίκαια για τη δουλειά τους. Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μη χρησιμοποιημένα ελαττωματικά ελαστικά αυτοκινήτων και ανακυκλωμένες σαμπρέλες από μοτοσυκλέτες σε συνδυασμό με ανατομική εσωτερική σόλα από φελλό και καουτσούκ.

Μαγικά: Με ένα ζευγάρι έχουμε αμέτρητες δυνατότητες. Αγοράζοντας ξεχωριστές «ανταλλακτικές» όψεις αλλάζει το στυλ ώστε να ταιριάζει με τη διάθεσή μας.

Πως λειτουργεί: αγοράζετε το βασικό ζευγάρι των sliders και στη συνέχεια επιλέγετε όσα αποσπώμενα τμήματα θέλετε. Μπορείτε να αγοράσετε εδώ τη βάση και να επιλέξετε από περισσότερα από 45 σχέδια για να τη διακοσμήσετε. Φυσικά και η βάση μπορεί να φορεθεί από μόνη της.

Eating the Goobler Etsy Shop γυναικεία σανδάλια που είναι πολυμορφικά

Το βασικό σανδάλι κατασκευάζεται σε νούμερα από 36 έως 42 είναι για γυναικεία σανδάλια, ιδανικά νούμερα. Όμως, μήπως να ζητήσουμε και παιδικά μεγέθη;

Μπορείτε να γνωρίσετε το Eating the Goobler Etsy Shop εδώ και να γνωρίσετε τα γυναικεία σανδάλια αλλά και την υπέροχη συλλογή ρούχων.

Eating the Goobler Etsy Shop με γυναικεία σανδάλια που μεταμορφώνονται ανάλογα με τη διάθεσή σας


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: