Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, έψαξα να βρω τα πιο γουστόζικα ημερολόγια για το 2021. Επιτραπέζια, επιτοίχια, με φανταστικά Illustration, με χρώματα και ωραίες υφές και έξυπνες ιδέες. Όπως κι αν μας βγει αυτή η επόμενη χρονιά, θα χρειαστούμε ένα ημερολόγιο για να καταγράφουμε την καθημερινότητά μας, να σημειώνουμε τα ραντεβού μας, να θυμόμαστε τα απλά και τα όμορφα, τα γενέθλια των αγαπημένων μας, τις ιστορίες που μας διηγούνται τα παιδιά μας.

Αν ακολουθείτε την Άννα στο Instagram θα έχετε δει όλα αυτά τα υπέροχα που ετοιμάζει κατά καιρούς. Μεταξύ άλλων δημιούργησε και αυτό το υπέροχο ημερολόγιο τοίχου με οικογένειες που έχουν όλες κάτι κοινό: την αγάπη.

Άλλο ένα ημερολόγιο τοίχου με χρωμοσελίδες για να ζωγραφίσουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά. Σε κάθε μήνα, αναγράφεται και ρήση από τη Βίβλο στα αγγλικά.

Πετσέτα κουζίνας και ημερολόγιο 2 σε 1 με όλους τους φίλους της κουζίνας.

Ένα μηνιαίο planner με σπιράλ σε μικρό μέγεθος σε τέσσερα καταπληκτικά χρώματα.

Ένα φουτουριστικό ημερολόγιο τοίχου που το συμπληρώνεις κομμάτι κομμάτι με αυτοκόλλητα. Φανταστικό.

Ένα κοριτσίστικο ημερολόγιο με έμφαση στην αγάπη για τον εαυτό μας και τις μικρές χαρές της ζωής.

Ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο από ανακυκλωμένο χαρτί. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς από ποιον μήνα θα ξεκινάει, που σημαίνει ότι η παραγγελία μπορεί να γίνει όποτε θέλετε μέσα στη χρονιά.

Φανταστικό illustration στο εξώφυλλο του ημερολογίου και στο εσωτερικό πέντε στήλες ανά μήνα, ώστε να γράφει κάτι το κάθε μέλος της οικογένειας. Αν δεν σας πειράζει, οι μήνες αναγράφονται στη γερμανική γλώσσα.

Άλλο ένα ημερολόγιο με τα πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα. Κρεμάστε το στο σπίτι ή στο γραφείο και μείνετε οργανωμένοι. Θα το βρείτε εδώ.

Ημερολόγιο για να σημειώνετε τα γενέθλια των φίλων και των αγαπημένων σας, με εκπληκτική εικονογράφηση.

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια φανταστική (ή και όχι) καταστροφή που περιγράφεται με χιούμορ και ιδιαίτερη αισθητική, σε ένα συλλεκτικό design ημερολόγιο που ελπίζει να προβληματίσει δημιουργικά και να δώσει λίγη χαρά στον τοίχο σας. Μια δημιουργία του Bob Studio που κυκλοφορεί από Key Books.

Στο Myikona μπορείτε να προσωποποιήσετε το εξώφυλλο του ημερολογίου με το όνομά σας και να διαλέξετε τύπο και μέγεθος Planner.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: