
Στα νορβηγικά υπάρχει όνομα για αυτή την εβδομάδα του μεσοδιαστήματος ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά: λέγεται Romjul. Είναι η εβδομάδα της ενδοσκόπησης και των τελευταίων αγορών για δώρα, για όσους περιμένουν τον Άγιο Βασίλη το τελευταίο βράδυ της χρονιάς.
Αν και μπήκα στον πειρασμό να αναρτήσω last minute gifts, δεν θα μπορώ να εγγυηθώ την παράδοση τους μέσα στις επόμενες 4 ημέρες, οπότε πιστεύω ότι μόνοι σας θα τα καταφέρετε σε αυτόν τον τομέα. Τα περισσότερα καταστήματα κάνουν click away αλλά και τα μαγαζιά της τοπικής αγοράς εξυπηρετούν με υπερπροσπάθεια σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές καταναλωτικής παραφροσύνης.
Υπάρχουν όμως κάποιες φανταστικές εκπτώσεις στα αγαπημένα e-shops, τις οποίες συγκέντρωσα εδώ, για να μπορείτε να τις επισκεφτείτε με την ησυχία σας και να βρείτε μεγάλες ευκαιρίες για αγορές.

Κορυφαίες προσφορές σε είδη σπιτιού
Christmas Bazaar σε είδη σπιτιού από τη La Redoute
Προσφορές σε φωτιστικά από My Design Drops
Εκπτώσεις σε έπιπλα τηλεόρασης από Polihome

Εκπτώσεις της χρονιάς σε ρούχα
Σύνολα ύπνου από La Redoute με 30% έκπτωση
Outlet ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ παλαιότερων συλλογών και σεζόν στο DPAM
Φανταστική πτώση τιμών στην Anel
Σε όλα τα είδη εκπτώσεις στο κορυφαίο Optimum Outfit
Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ σε φοβερές εκπτώσεις στο Notos

Ηλεκτρικά είδη
Media Markt με εκπτώσεις σε όλες τις Nespresso καφετιέρες

Τα πολύ ιδιαίτερα
Εκπτώσεις στο Anthropologie έως 50%
Κολιέ γούρια από Amor Amor με 30% έκπτωση
Καλλυντικά και αρώματα
Κορυφαία brands καλλυντικών με έκπτωση στα Sephora
Προϊόντα ομορφιάς Clinique έως 50%
