Τελειώνει σήμερα το Friday Mood με τα wallpapers, όχι επειδή δεν μου αρέσει πια, αντιθέτως, επειδή θέλω να αλλάζω και να προσφέρω διαφορετικά πράγματα μέσα από το Mini Market. Έρχονται λοιπόν νέες ιδέες για το επόμενο διάστημα στη στήλη Freebies. Η ζωή μας δεν πρέπει να είναι μονότονη, οι συνήθειές μας πρέπει να εναλλάσσονται και να ανθίζουν. Να μεταλλάσσονται και να βγάζουν φτερά. Να πετούν!

Αυτή την εβδομάδα έφτιαξα ένα mixtape και το ονόμασα Tunes for the soul – μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Έγραψα ένα πολυσυλλεκτικό ποστ με διαφορετικά είδη κρίκων για τα αυτιά μας. Τα μόνα μαζί με τα μάτια μας που γλυτώνουν από τη μάσκα.

Έφτιαξα και ένα καινούριο επιτραπέζιο  για το Mini Market μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το τυπώνετε σε χαρτί Α4 και παίζετε με ένα ζάρι και πιόνια. Ιδανικό για ηλικίες 3+.

Πολύ χάρηκα και για τα 16 πράγματα για την Τετάρτη σας. Κάθε φορά νομίζω ότι δεν θα καταφέρω να βρω όμορφα πράγματα, αλλά κάθε φορά εκπλήσσω τον ίδιο μου τον εαυτό!

Και τέλος, έκανα μια έρευνα αγοράς για τα Adidas Falcon, τα sneakers που αγαπούν οι celebrities.

To collage το βλέπεις;

Μπορείς να το κατεβάσεις για wallpaper για το κινητό σου ή για τον υπολογιστή και να αλλάξεις τις οθόνες τους για μια εβδομάδα ή και περισσότερο. Όλα τα προηγούμενα Friday Mood εδώ.

Για κινητό

Για υπολογιστή


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: