12 υπέροχα πράγματα για την Τετάρτη σας

Έχασα μια Τετάρτη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω διακοπών αλλά νομίζω ότι σήμερα θα σας αποζημιώσω με το παραπάνω. Ελπίζω να περνάτε όμορφες στιγμές αυτό το καλοκαίρι και να βρίσκετε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Να χάνετε το βλέμμα στα κύματα και να αποφεύγετε τις φουρτούνες. Να απολαμβάνετε ζωντανές μεταδόσεις Ολυμπιακών Αγώνων και να ζητωκραυγάζετε τις συμμετοχές τόσων αθλητών σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Ξεκινάμε;

Μπορείτε να προσωποποιήσετε αυτά τα μπλουζάκια! Δεν είναι υπέροχη ιδέα για δώρο;

Αντιηλιακά προσώπου σε έκπτωση 50% εδώ

Ξεχωριστή tote bag με εσωτερικό τσαντάκι από την συλλογή της LOQI, εμπνευσμένη από ένα χαρακτικό του σπουδαίου Ιάπωνα καλλιτέχνη Katsushika Hokusai για το βουνό Fuji. Aδιάβροχη, πρακτική, κομψή και φιλική προς το περιβάλλον, διπλώνεται σε πολύ μικρό μέγεθος, πλένεται και επαναχρησιμοποιείται.

Ο ώμος που δένει, ο ώμος που δένει!! Εδώ.

Διαλέξτε χρώμα! Δεν είναι φανταστικές αυτές οι τσάντες; Λάτρεψα το λουράκι τους!

Έξυπνες καμηλοπαρδάλεις που κάνουν καλά τα πονεμένα ουλάκια!

Αυτές τις γομίτσες τις θέλω όλες!

Μια παλέτα που θα εκτιμήσει κάθε εφηβάκι

Ακαδημαϊκό Planner για το 2022

Δώστε μου journal και πάρτε μου την ψυχή!

Τα νέα φορέματα από τα Sugar Free τα είδατε;

Δεν χάνονται αυτά τα slides!

Οι σύνδεσμοι παραπέμπουν σε e-shop συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι, εάν επιλέξετε να αγοράσετε το προϊόν που συνδέεται εδώ, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: