Τώρα που άρχισαν και τα σχολεία, ήρθε η ώρα να οργανώσουμε τον μήνα μας. Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το εκτυπώσιμο με τον Ιανουάριο του 2022 και χώρο για σημειώσεις για να θέσετε τους στόχους σας, να σχεδιάσετε τις συναντήσεις σας, να οργανώσετε τις οικογενειακές σας δραστηριότητες και πολλά άλλα. 

Πώς προγραμματίζετε συνήθως τον μήνα σας;  Εγώ δεν έχω ένα αλλά πολλά ημερολόγια για να οργανώνω τα προγράμματά μου. Το να κρατάω σημειώσεις πάνω στο χαρτί είναι το απόλυτο αγαπημένο μου εργαλείο οργάνωσης! Για αυτό και έφτιαξα το μηνιαίο ημερολόγιο του Mini Market, το οποίο θα σας χαρίζω μήνα με τον μήνα και το οποίο, με μια ματιά, σας δίνει μια εικόνα του πώς θα είναι ολόκληρος ο μήνας μου. Πιστεύω ότι είναι πρακτικό και πραγματικά βολικό να έχουμε το ημερολόγιό μου για βοήθεια κάθε φορά που προγραμματίζουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε τον Ιανουάριο στο e-mail σας >>

 Να γνωρίζετε ότι αυτός στο Mini Market εκτός από προτάσεις online αγορών θα βρείτε πολλά χρήσιμα, δωρεάν και διασκεδαστικά εκτυπώσιμα. Μερικά ακόμη με συμβολικό κόστος θα βρείτε στο μαγαζάκι μου στο Etsy.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: