Μετά από μια μικρή παύση επανέρχομαι με τη στήλη της Τετάρτης και με ένα χορταστικό ποστ, έτσι για αποζημίωση!


Αυτά τα πουλάκια μπορούν να κελαηδούν στον τοίχο σας κάθε μέρα. Κολλάνε με αυτοκόλλητη ταινία στο πίσω μέρος. Υπάρχει σετ των 3 αλλά μπορείτε να αγοράσετε μόνο ένα. Το bestseller του μαγαζιού βέβαια είναι οι πάπιες!

Αυτό το κιτ για μακραμέ σουβέρ δεν θα ήταν τέλεια ιδέα για δώρο σε έναν έφηβο ή για τη γιορτή της μητέρας;

Θα πέθαινα αν μου χάριζαν ένα τέτοιο φανταστικό πακετάκι!

Υπέροχο και μοναδικό ουράνιο τόξο!

Νέα σχέδια σε κρεμάστρες από Marnelly όπως αυτός ο ελέφαντας!

Ένα υπέροχο λινό φόρεμα με τη δημιουργό του να ζει στο Κίεβο.


Αυτή η τσάντα είναι διπλής όψης, τι τέλεια ιδέα!

Rope sandals γιατί έρχεται καλοκαίρι!

Φουλ ανοιξιάτικη διάθεση και στα παιδικά.

Τρελό μπαζάρ σε αθλητικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Τα συγκεκριμένα σούπερ ευκαιρία εδώ.

Όλα τα μαγιό Aerie σε 25% έκπτωση.

Η τσάντα «αλληλεγγύης» Résilience είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων της La Redoute και της οργάνωσης Solfa. Με τα έσοδα από τις τσάντες, η SOLFA μπορεί να βοηθά τις ευάλωτες γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Το 2021, η συνεργασία αυτή απέφερε στην οργάνωση έσοδα 14.000 ευρώ.

Σούπερ ολόσωμη φόρμα (είναι πολύ της μόδας!!)
Οι σύνδεσμοι παραπέμπουν σε e-shop συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι, εάν επιλέξετε να αγοράσετε το προϊόν που συνδέεται εδώ, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο.