Ψηφιακές Gift cards για δώρο γάμου – Πλήρης Οδηγός

Χάρη στις ψηφιακές δωροκάρτες, μπορείτε εύκολα να στείλετε μια δωροκάρτα κατευθείαν στη διεύθυνση email του ζευγαριού, ακόμη και τη στιγμή που είστε στην εκκλησία και περιμένετε τη νύφη να φτάσει! Διαβάστε τα tips, βρείτε τα links και μέσα από το smartphone σας και στείλτε μια δωροκάρτα επί τόπου.

Η αποστολή gift cards για δώρο γάμου είναι σήμερα πιο εύκολη από ποτέ, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένετε ούτε λεπτό.

Με τις δωροκάρτες να έχουν γίνει μια εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές και τα γενέθλια πλέον και στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου παράξενο να αρχίσει να γίνεται και το αγαπημένο δώρο σε γάμους (και βαπτίσεις). Παλιά, τα ζευγάρια άνοιγαν λίστα γάμου σε διάφορα καταστήματα (και ακόμη το κάνουν φυσικά) με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τοστιέρες μέχρι ηλεκτρικές σκούπες και ασύρματα ηχεία μέχρι φωτιστικά. Τώρα μπορείτε, αντί να δώσετε μετρητά σε έναν φάκελο ή να πάτε στο ίδιο το κατάστημα της λίστας γάμου, να αγοράσετε online μια δωροκάρτα και αυτή να αποσταλεί απευθείας στο e-mail τους.

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε για να χαρίσετε σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι μια δωροκάρτα – gift card για τον γάμο του;

  1. Είναι σωστό να δίνετε δωροκάρτες ως δώρα γάμου;

Φυσικά ναι! Οι δωροκάρτες βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων για δώρα γενεθλίων και γιορτών, εδώ και μερικά χρόνια. Η ευελιξία και η ευκολία που προσφέρουν αυτές οι gift cards (άμεση αγορά και αποστολή μέσω e-mail) αλλά και η ελευθερία στον παραλήπτη να αγοράσει ό,τι θέλει, τις καθιστούν τέλεια δώρα γάμου, επίσης! Οι δωροκάρτες βοηθούν το ζευγάρι να αποφύγει τα διπλά δώρα όπως παλιά και μπορούν επίσης να το βοηθήσουν οικονομικά, ενισχύοντας το ποσό για ένα μεγαλύτερο έξοδο, π.χ. μια τηλεόραση.

Αν στο προσκλητήριο του γάμου δεν υπάρχει λογαριασμός IBAN, που σημαίνει ξεκάθαρα ότι το ζευγάρι προτιμά μετρητά, τότε η gift card είναι καλύτερη επόμενη λύση.

2. Ποια είναι η καλύτερη δωροκάρτα γάμου για online αγορά;

Η καλύτερη δωροκάρτα γάμου για online αγορά είναι από ένα κατάστημα με προϊόντα που θα ενδιέφεραν ένα νέο ζευγάρι. Για παράδειγμα, η δωροκάρτα του Κωτσόβωλου είναι μια gift card με αμέτρητες επιλογές, η οποία αποστέλεται άμεσα με το ποσό της επιλογής σας και προσωποποιημένες ευχές! Ισχύει μάλιστα για έναν χρόνο, οπότε το ζευγάρι μπορεί με την ησυχία του να αποφασίσει τι θα αγοράσει και πότε. Και ενώ η αγορά και η αποστολή γίνεται online, με ένα κλικ, οι παραλήπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δωροκάρτα τόσο στο kotsovolos.gr, στο τηλεφωνικό κέντρο και σε όλα τα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Για να δώσετε στους νεόνυμφους την ευκαιρία να επιλέξουν εκπληκτικά προϊόντα μέσα από μια τεράστια συλλογή λευκών ειδών, διακοσμητικών χαλιών, επίπλων, φωτιστικών και ειδών κουζίνας, χαρίστε μια δωροκάρτα του designdrops, εύκολα και γρήγορα μέσα από το e-shop. Επιλέξτε απλά τη δωροκάρτα με το ποσό που επιθυμείτε, πληρώστε με Paypal ή πιστωτική κάρτα και στείλτε την στο e-maIl του παραλήπτη με ένα προσωπικό μήνυμα με ευχές!

Για μια πιο ιδιαίτερη και ρομαντική gift card, η Laura Ashley προσφέρει δωροκάρτες με διαφορετικά ποσά (από 25 έως 150 ευρώ)

Η e-gift card του Notos ισχύει για 5 χρόνια και η εξαργύρωσή της πραγματοποιείται online και στα φυσικά πολυκαταστήματα. Υπάρχουν προεπιλεγμένα ποσά αλλά μπορείτε να πληκτρολογήστε το ποσό που επιθυμείτε και αυτό θα αποσταλεί σε μορφή ηλεκτρονικής κάρτας άμεσα στον παραλήπτη. Το notos.gr εκτός από ρούχα και καλλυντικά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ειδών σπιτιού από λευκά είδη μέχρι και μικρές οικιακές συσκευές, οπότε η ποικιλία εξαργύρωσης είναι τεράστια.

Για νεόνυμφους που τα έχουν σχεδόν όλα, μια δωροκάρτα από το Sticky θα τους αφήσει να διαλέξουν οι ίδιοι μια ταπετσαρία ή έναν πίνακα από την τεράστια ποικιλία του e-shop. Υπάρχουν επίσης αυτοκόλλητα τοίχου, πόστερ και πολλά ακόμη για το σπίτι. Οι επιλογές είναι 20, 50 και 100 ευρώ.

Άλλη μια δωροκάρτα για άμεση χαρά είναι εκείνη του MyIkona.gr. Όποια συμφωνία κι αν έχει κάνει το ζευγάρι με φωτογράφο για την ημέρα του γάμου, σίγουρα θα υπάρξουν φωτογραφίες από φίλους και συγγενείς που έβγαλαν με το κινητό. Αυτές μπορούν να τις αξιοποιήσουν τυπώνοντας τες ή φτιάχνοντας ένα άλμπουμ με τα χρήματα της δικής σας gift card. Βέβαια, η δωροεπιταγή ισχύει για όλα τα προϊόντα myikona.

Και η gift card του Polihome έχει προκαθορισμένα ποσά για να επιλέξετε και στη συνέχεια ο παραλήπτης να παραλάβει ένα ανεκτίμητης αξίας δώρο: αυτό της ελευθερίας να αγοράσει ό,τι θέλει (είδη για το σπίτι, φωτισμό, διακόσμηση, είδη εξωτερικού χώρου κλπ).

3. Πόσα χρήματα πρέπει να βάλω σε μια δωροκάρτα γάμου;

Ποτέ μην ξοδεύετε υπερβολικά ποσά για ένα γαμήλιο δώρο. Το ξέρω ότι μερικές φορές παρασυρόμαστε από το πόσο σημαντικό είναι το άτομο που παντρεύεται για εμάς ή το πόσα πιστεύουμε ότι ξοδεύουν οι άλλοι για δώρα ή πόσα πλήρωσαν η νύφη και ο γαμπρός για το γάμο. Η μόνη αξία σε χρήματα που έχει σημασία είναι αυτή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη δεδομένη στιγμή.

Το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι μια δωροκάρτα θα πρέπει να μπορεί να εξαργυρωθεί σε κάποιο προϊόν χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί οι νεόνυμφοι να ξοδέψουν τα δικά τους χρήματα. Φυσικά, μπορούν να προσθέσουν χρήματα για να πάρουν κάτι πιο ακριβό από το ποσό της gift card αλλά αυτό είναι στη δική τους ευχέρεια. Συνήθως οι gift cards έχουν προκαθορισμένα ποσά, από 25 ευρώ και άνω, και το συγκεκριμένο tip αφορά τα e-shop που σου δίνουν την ελευθερία να επιλέξεις εσύ το ποσό.

4. Πότε να στείλω μια δωροκάρτα γάμου, πριν ή μετά τον γάμο;

Όπως είπα και στον πρόλογο, μπορείτε να τη στείλετε και ενώ βρίσκεστε στην εκκλησία και περιμένετε τη νύφη μαζί με τον γαμπρό. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ακόμη και από το κινητό σας. Αποθηκεύσετε αυτή τη σελίδα στα αγαπημένα σας για να έχετε άμεση πρόσβαση στα links που παραπέμπουν στις δωροκάρτες, αντί να ψάχνετε στο κάθε site, επιλέξτε ποσό, γράψτε τα στοιχεία και έτοιμη η gift card.

Η παραδοσιακή εθιμοτυπία γαμήλιων δώρων λέει ότι έχετε από μερικούς μήνες έως έναν χρόνο για να στείλετε ένα δώρο, αλλά το καλό με τη δωροκάρτα είναι ότι αποστέλλεται αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί.

Οι σύνδεσμοι παραπέμπουν σε e-shop συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι, εάν επιλέξετε να αγοράσετε το προϊόν που συνδέεται εδώ, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια. Σας ευχαριστώ που με υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: